Vaskemaskine tilslutning el

Bliv klog på hvordan du selv tilslutter din vaskemaskine – her gives step by step video instrukser og info omkring lovgivning. For ikke at overbelaste 2volt kredsen vil jeg gerne slutte den nye vaskemaskine til 3volt kredsen, men desværre ved jeg ikke noget om el. Få et overblik over, hvornår du selv må tilslutte køleskabet,.

Denne forskel afgør, om det kræver en el-installatør, eller om du kan gøre det. Det er for at sikre, at jordforbindelsen overføres til for eksempel din vaskemaskine. Hvis der er tale om el-gulvvarme, kræver det en autoriseret elinstallatør. Både virksomheder uden autorisation og forbrugere må gerne tilslutte et køleskab i en.

Her følger en guide til, hvordan du sikrer dig, at din vaskemaskine har. Du kan lære mere om din vaskemaskines el-tilslutning ved at kigge i . Jeg har netop erhvervet mig en ny vaskemaskine samt tørretumbler og skal. Vaskemaskine tilslutning :S – Lav-det-selv. El-tilslutning af vaskemaskine – Lav-det-selv.

Billeder af vaskemaskine tilslutning elRapportér billederTak for din feedback. Rapporter et andet billedeRapporter det anstødelige billede. Jeg vil gerne flytte min nyere Siemens vaskemaskine fra et gammelt kraftstik over på et alm. På badeværelset er der rør, så der kan tilsluttes en vaskemaskine, men der er ingen el-installationer.

Og du ved tilsyneladende ikke nok om el, til at det er klogt at gå i gang med selv. HjemSpørgehjørnetTilslutning af opvaskemaskine (2). Du kan selvfølgelig også hyre en el- og en vvs-installatør, hvis du ikke er vild. Skal vaskemaskinen bare tilsluttes til de eksisterende installationer, er det de . Og da jeg ikke har jord i huset, så må jeg koble om til kraft. Jeg vil høre om jeg ikke kan have en opvaskemaskine til at køre på. Jeg har lejet en vaskemaskine, der blev leveret og installeret i november.

Jeg opdagede i dag – pga lugten – at den elektriske ledning hvor . Tilslutte eller frakoble apparater som ikke er tilsluttet med en stikprop, fx komfurer og vaskemaskiner. Hvad må laves af el- og vvs-arbejde uden autorisation? Har du nogle el installationer du gerne vil have ordnet selv? Nogle installationer er ikke lovlige selv at udføre, da der er store risici forbundet, .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *